Aanleg en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van nieuwe aanplant, boomverzorging, snoeien, vellen, kappen, rooien van boomstronken, hout versnipperen en het landschapsonderhoud van grote en kleine bomen.
Ook voor landschapselementen, zoals bosjes, heggen, bloeiende stroken en de 'huisvesting' van bijen, vlinders, insecten en vogels hebben wij uitstekende oplossingen. Besdragende struiken betekenen een voedselbron voor vele vogels en zoogdieren.

Onderhoud aan bos en houtwal levert bijprodukten op in de vorm van planken, balken en openhaardhout waardoor de natuurwaarde wordt verhoogd. Ze dragen bij aan de economische betekenis van een bos. Houtproductie vraagt om investeringen, aandacht en vakkennis. Deze kennis ontbreekt veelal, omdat er voor besturen en eigenaren te weinig tijd overblijft om zelf in het bos te zijn. Ons bedrijf heeft op dit gebied veel praktijkkennis en wij kunnen dit voor uw organisatie of uw bezit aanwenden en zorgen dat er planmatig wordt gewerkt aan uw landschap.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan gerust telefonisch contact op voor het maken van een afspraak, want door onze jarenlange ervaring met Landschapsonderhoud en aanleg vinden wij altijd de juiste oplossing voor u.