Algemene informatie over Omheiningen

Bij afrasteringen is vrijwel alles mogelijk. Hekkalf kan op basis van haar uitgebreide assortiment hekwerkproducten en in overleg met u, de juiste oplossing leveren. Dit kan van simpele afrasteringen, wildrasters, fauna voorzieningen tot vee- en paardenafrasteringen omvatten. Maar hierbij kunnen ook houten afschermconstructies, zoals schuttingen worden betrokken. Doel is om u grote duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling te kunnen leveren.

Veiligheid - Om uw dieren veilig in de weide te houden is het belangrijk dat er zo min mogelijk uitstekende delen aan uw omheining zitten. Daarnaast is het belangrijk dat de schrikdraad voorziening veilig is. Bij uw aankoop adviseren wij u hierover graag vrijblijvend.

Kwaliteit - Het materiaal voor onze omheiningen en rasters wordt door ons betrokken bij leveranciers met het FSC keurmerk. Wij gebruiken de beste kwaliteit hout die ons ter beschikking staat.

Uitstraling - Wij houden van mooie omheiningen, u ook? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Onze omheiningen kenmerken zich ook door de fijne afwerking en luxe uitstraling. Het aangezicht van een omheining valt of staat ook door onze montage. U zult er jaren plezier van beleven.

Prijs - Bij Hekkalf heeft u altijd een scherpe prijs voor de mooiste producten. Elders goedkoper? Hou ons scherp en laat het ons weten. We kijken graag of deze producten vergelijkbaar zijn en of wij eventueel onze prijzen kunnen aanpassen. Een kanttekening daarbij is dat we onze prijzen allemaal zeer scherp stellen zodat u nooit teveel betaalt.

Montage - Onze eigen mensen plaatsen dagelijks omheiningen waardoor u verzekerd bent van een professionele montage van uw omheining.